Paras ja kaunein tekniikka

Vedenalaisten laiturien edelläkävijä

Auringon valo leikkii laiturin pinnalla

Auringon valo leikkii laiturin pinnalla

SafeWalk tuotteet ovat edelläkävijöitä vedenalaisessa rakentamisessa. Ne on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin jossa kesä ja jäinen talvi vuorottelevat. Tuotteet tarjoavat pysyviä, turvallisempia ja vähän ylläpitoa vaativia ratkaisuja vedessä ja maalla liikkumiseen ja oleiluun.

Tuotteiden valmistuksessa käytetään yrituksen omia, IP suojattuja malleja ja tarkoitukseen erityisesti valmistettuja rakenneosia. – Kuva suurenee klikkaamalla.

Erikoisvalmistetut materiaalit

Uimalaituri veden alla, leveys 85 cm

Uimalaituri veden alla, leveys 85 cm

Tuotteiden runko on valmistettu kestävimmästä ja kauniiksi päällystetystä merialumiinista ja niiden estetiikka on harkittua. Alumiinin pinta on kauniiksi uritettua joka vähentää naarmujen näkymistä ja antaa visuaalisesti rauhallisen vaikutelman. Uritettu pinta yhdessä kaksinkertaisen pinnoituksen kanssa estää kiiltämisen joka piinaa vähemmän laadukkaita alumiinituotteita.

Yritys on todennäköisesti ainoa yritys maailmassa, joka valmistaa tällaisia tuotteita tarkoitusta varten valmistusta materiaalista – Ainutlaatuisuudesta kertoo tuotteille vuonna 2010 myönnetty INNOSUOMI palkinto.

Ystävällinen käyttäjälle ja ympäristölle

Uimalaiturin reuna ja sarana

Uimalaiturin reuna ja sarana

Alumiinirunko on 100% kierrätettävä, kestävä, se ei ruostu ja on myrkytön. Siitä ei liukene luontoon myrkyllisisä aineita joten se on turvallinen myös ihmisille, toisin kuin painekyllästetty puu. Alumiini ei kelpaa hyönteisten ja lahottajasienten ruuaksi veden alla eikä kuivalla maalla.

 

Karhea pinta on turvallisempi

Parhaimman pidon jalalle antaa laituri jonka pinta on tehty laatoista joiden pinnassa on muskattua kiveä. Murskattu kivi on huomattavasti parempi kuin puupinta, erityisesti märkänä ja veden alla. Vedessä puupinta tulee nopeasti liukkaaksi ja sitä on vaikea harjata puhtaaksi. Voidaan perustellusti sanoa, että veden alla puupinta on lähes poikkeuksetta liukas – eli se voi olla vaarallinen. – Toteamme tämän alan johtavana valmistajana. Valitettavasti puupintaa yhä lähes suositellaan (sivu 23) veden alle.

 

Vähäinen ylläpito

Uimalaiturit asennetaan pysyvästi ja ne tarjoavat karhean ja lähes luistamattoman pinnan (valitusta laatasta riippuen). Näin tarve ylläpidolle ja vuosihuolto ovat minimaalisia. Uimalaituria ei nosteta ylös talveksi.

 

Laatu – Laatu – Laatu

Vakuutu uimalaiturin laadusta tutustumalla sen vahvuuksiin ja etuihin etusivulla.